Ростислав Сергеевич, няня

Доброго часу, дорогі батьки. Звати мене Ростик (або як звуть діти, Йостік). Мені 23. Розглядаю повну зайнятість з пн по пт, від 5 годин в день. Вихідні обговорюються додатково. Досвід роботи: більше 3,5 років з дітьми дошкільного та шкільного віку у сім’ях, а також рік роботи у приватному садку. Надам рекомендації за потреби. Проживаю в районі Південного залізничного вокзалу.

Занадто швидко знаходжу спільну мову з дітьми. Після першого знайомства діти будуть у захваті, перевірено вже. Знаю багато дитячих ігор, розвиток дитини, малювання, аплікації, пізнання своїх емоцій, якісне проведення часу. Також дуже багато знаю дослідів і діти в захваті від них. Часто буваю на телебаченні і розповідаю про свою чудову професію!

Подарую щасливе дитинство вашому промінчику. Будемо разом будувати тортики з піску, грати хто швидше бігає, вивчати світ, проводити експерименти тощо.

Про себе: добрий, пунктуальний, позитивний, без шкідливих звичок, не курю, не вживаю алкоголю. Обожнюю бачити усмішки на обличчях дітей. Сподіваюся, стану хорошим і вірним другом Вашій дитині.

11.01.2023 о 12:10
(096) XXX XX XX
Досвід роботи з:
Досвід роботи:3 роки
Зарплата:100 грн/год.
Освіта:Высшее техническое
Вік:25 років
Мови: Англійська
Додатково: Є рекомендації
На сайті:більше 5 років