Мирослава Василівна, няня

До виїзду в Потругалію працювала та мешкала у м. Києві. Завершую роботу няні в українській сім»ї в м. Кашкайс, округ Лісабон, моя вихованка з вересня йде в садок. Тому шукаю нову родину у Португалії. Шукаю роботу на повну зайнятість-8 год, 5/2, 6/1, або з проживанням в родині.

Досвід роботи нянею, гувернанткою, помічницею в родинах 9 років (вік дітей від 1 місяця до 10 років).
Маю дві вищі освіти: педагогічна , економічна ; медична (медсестра). Маю нагороду «Відмінник освіти України». Моя тривала робота зі студентами, а потім з найменшими дітками, дозволила зберегти бадьорість духу і позитивний погляд на навколишній світ. Поняття професійного вигоряння мені не знайоме, оскільки ця робота мені завжди до душі і це мій усвідомлений вибір.

Вчуся впродовж життя, цікавлюся дошкільною педагогікою, віковою психологією, підписана на інтернет-сторінки і т.п; спілкуюсь на онлайн-форумах з практикуючими психологами, педагогами, коучами з підбору домашнього персоналу щодо потреб цього ринку.
Толерантна, спокійна, ніколи не підвищую голос на дитину; за типом темпераменту-сангвінік.
Намагаюся знайти вихід з будь-якої ситуації, в форс-мажорних ситуаціях зберігаю спокій і на перше місце ставлю безпеку дитини та інтереси сім’ї.

Пропоную повний догляд за дитиною відповідно до побажань батьків. Методична допомога у виконанні домашніх завдань (початкова, середня школа). Маю медичні навички надання первинної допомоги.
Досконало володію українською, російською мовами (рідна мова-українська). Англійська-рівень А2.
Є медична книжка.
Вдова, маю 2 дорослих дітей.

Фінансова винагорода з врахуванням змісту обов’язків. Вважаю, що стандартної ціни за годину, просто не може бути. Оплачувати потрібно працю няні, гувернантки, її знання та вміння, методику розвитку та виховання, які няня змогла індивідуально підібрати для вашої дитини. Це і соціальні навички, комунікація, особистісно-гігієнічні навички, розвиток концентрації та управління увагою, розвиток кругозору, пам’яті, моторики; допитливість, критичне мислення, креативність, підготовка до школи. І саме, напевно, основне — це емоційна складова у процесі виховання: здатність дитини висловлювати свої емоції.

Можу надавати послуги помічниці по дому, догляд за домашніми улюбленцями роботодавця — за додаткову плату.
Готова укласти трудовий договір з роботодавцем.

29.09.2022 о 06:46
(097) XXX XX XX
Досвід роботи:більше 10 років
Зарплата:договірна грн/міс.
Освіта:2 вищі освіти
Вік:63 роки
Додатково: Є рекомендації та санкнижка
На сайті:більше 5 років