Оксана Петровна, няня

Працюю з дітками та сім’ями більше 15 років (маю великий професійний досвід у роботі з обдарованими, нормотиповими та дітками з ООП (інклюзією).
Систематично підвищую свої кваліфікації (педагогіка, психологія, психотерапія, психіатрія, мистецтво, аксіологія, менеджмент,…); працюю й розвиваюсь не в одній сфері.
(Я — викладач ВНЗ; вчитель, репетитор й керівниця гуртків початкової школи; тьютор; ментор; професійна гувернантка, няня; волонтер; психолог; арттерапевт; гештальт-консультант; сексолог; системно-сімейний психотерапевт (здобувач статусу з 2017 р.); маю особисту й групові психотерапії; пройшла навчання з «Пропедевтики психіатрії» та ін., що дає розуміння й бажання допомагати, в першу чергу, діткам з ООП.
❤️ Люблю усе те, чим я займаюсь і що роблю!) ❤️
Адже, мій девіз по життю: «Вік живи, вік — учись!», тому і я — всебічно розвиваюсь та допомагаю всебічно розвинути й навчити наших діток бути самостійними і впевненими Особистостями!)
Якщо для вас, дорогі батьки, ще актуальний пошук співпраці, можу своє резюме направити Вам у приватні повідомлення, або ж телефонуйте за номером +380965023709.
Рада співпраці, адже, поки що, маю «вільні віконечка». /Працюю в очному та онлайн режимах (Україна — Європа — США)/
Дякую!)

02.01.2024 о 01:45
(096) XXX XX XX
Досвід роботи:більше 10 років
Освіта:Винницкий государственный педагогический университет
Вік:36 років
Додатково: Є рекомендації та санкнижка
На сайті:більше 5 років