Анна Николаевна, няня

Вітаю, батьки!
Шукаю роботу нянею для 1 дитини  на неповну зайнятість, але на постійній основі ❤️

Я Анна, мені 30 років і я з радістю буду нянею для Вашого малюка! Я заміжня, маю доньку (6 р). Шкідливі звички та сімейні проблеми відсутні.

Маю вищу психологічну освіту. Є успішний досвід роботи (загалом близько 7 років, останні 2 місця роботи 3 роки та 1,5 р. ) в сім’ях з дітьми у віці від 2 міс до 5 років, робота в сім’ї з дітками кризового віку, дітки з РАС, робота в родині з двійнятами. Я викладач в християнській недільній школі, а також приймаю участь в організації дитячих таборів.

Англійська базова, але якщо малюкові знадобиться допомога в підготовці домашнього завдання, або використання англ. мови в іграх і додатковому навчанні, то я зможу йому допомогти.

Я уважна, фіксую звички і вподобання дитини, спокійно реагую на істерики і намагаюсь розібратись в ситуації, чесно надаю повний звіт батькам про те як пройшов час з дитиною.

Застосовую рекомендації батьків по догляду за дитиною, режиму дня, не нав’язуючи свою думку. Я поважаю культуру вашого дому та відчуваю межі особистого простору.

💛Особистісні якості: відповідальність, порядність, чесність, позитивне мислення, почуття гумору )
Радо розповім детальніше про свій досвід по телефону або при зустрічі.

🏙️Територіально: Вишневе, Жк Софія, Соф. Слобідка, Крюківщина біля Вишневого, Євромісто
📅Бажаний графік: 2-3 повні дні або 3-6 годин кілька разів на тиждень. Можна плаваючі дні та години, але стабільно не менше 15 год. на тиждень. Все обговорюється)
💚Оплата: 150 грн/год.

Дякую, що прочитали моє резюме! Бажаю кожній родині знайти СВОЮ помічницю)

18.11.2023 о 22:09
(095) XXX XX XX
Досвід роботи з:
Досвід роботи:більше 5 років
Освіта:Высшее
Вік:31 рік
Додатково: Є рекомендації
На сайті:більше 5 років