Оксана Владимировна., няня

Вітаю. Моє ім’я Оксана Горенко, мені 44 роки. Заміжня, маю сина та дочку, яким 15 і 17 років. Маю музично- педагогічну освіту. Мій досвід роботи нянею-9 років, почала працювати з січня 2014 року.

За цей час працювала у 5 сім’ях, вік дітей був від одного місяця і до 9- ти років.
В останній сім’ї на даний час допрацьовую, незабаром сім’я мого малюка переїжджає.((
Більш детально про роботу у кожній сім’ї, з радістю, розповім по телефону або при зустрічі.

Від усіх сімей маю рекомендаційні листи із телефонами, по яким можна дізнатися про якість моєї роботи навіть зараз, коли вони майже всі закордоном.
Про себе можу сказати,що я працюю не за своїм фахом, але за покликанням свого серця. Дуже люблю дітей і все що з ними пов’язано-доглядати, гратися, займатися та просто з ними спілкуватися -для мене це задоволення.

Мої обов’язки у сім’ях, в яких працювала були різними, це повний догляд за дитиною, її одягом, іграшками, прогулянки, приготування їжі, супровід на розвивайки, в садочок, заняття з дитиною за віком(читання,малювання, ліплення, аплікації, віршики, пісеньки)

У спілкуванні з дитиною завжди стараюсь притримуватись ліній поведінки батьків і прислухатись до їхніх порад. Спілкуюся на українській мові, при бажанні батьків(на російській ) Працювала і в україномовній сім’ї і в російськомовних. Так що мова- на вибір батьків. Англійський на рівні молодших класів.
Якщо моя кандидатура вам підходить, то з радістю відповім на всі ваші додаткові питання по телефону.

13.11.2023 о 15:37
(097) XXX XX XX
Досвід роботи з:
Досвід роботи:більше 5 років
Зарплата:Від 130-150 грн/год. або Від 23000 грн/міс.
Освіта:Музыкально- педагогическое.
Вік:44 роки
Мови: Англійська
Додатково: Є рекомендації та санкнижка
На сайті:2 роки