Олена Петрівна, няня

ДОГЛЯД! РОЗВИТОК! НАВЧАННЯ!
НЯНЯ — ПЕДАГОГ НА СВОЇЙ ТЕРИТОРІЇ! Пропоную послуги педагога-няні з ДЕННОГО ДОГЛЯДУ та НЯНІ ВИХІДНОГО ДНЯ для малюків від 3-х років, а також дітей, що потребують базової підготовки до школи та учнів початкових класів для допомоги в опануванні основної шкільної програми (Цікаві інтерактивні заняття з застосуванням сучасних інноваційних методів навчання та технологій).

Коротко про себе: Педагогічна освіта та освіта у сфері культури і мистецтва. Досвід роботи з дітьми з 2001 року. В даний час — викладач сценічного мистецтва в онлайн-школі. Сучасна, активна, творча та позитивна, БЕЗ шкідливих звичок! Стану кращим другом для вашої дитини.

Проживаю у приватному будинку (мікрорайон «Бортничі»). Для навчання та ігор облаштовано окрему кімнату-кабінет. На подвір’ї є достатньо місця для рухливих ігор, крита тераса та фруктовий садок. При потребі денного сну, в наявності вільне спальне місце.

Захоплення:Громадська діяльність у сфері культури і мистецтва, танці, музика та спорт, різні види рукоділля — від майстрування до плетіння… Завжди на зв’язку. Більш детально при особистому спілкуванні.

05.07.2023 о 23:14
(063) XXX XX XX
Досвід роботи з:
Досвід роботи:більше 10 років
Зарплата:Від 120 грн/год.
Освіта:Освіта у сфері культури і мистецтва та педагогічна освіта.
Вік:48 років
Мови: Англійська
На сайті:1.5 роки