Леся Анатоліївна, няня

Здрастуйте, любі матусі! Мене звати Леся. Пропоную послуги няні педагога.

Маю вищу педагогічну освіту, педагогічний стаж 20 років, з яких 10 років працювала в сім’ях. Останній запис в трудовій книжці — це «Інструктор з фізичного виховання» В дитячому садочку працювала з різними віковими групами, від ясельної до підготовчої. Віковий діапазон дітей, з якими працювала в сім’ях від 1,5 років до 15 років.

Маю прекрасні рекомендації від попередніх сімей, з якими й досі підтримую дружні стосунки. Колись, на перевірочний дзвінок до мами дитини щодо рекомендації, відповідь була така: » Беріть, не пошкодуєте!» Це найвища оцінка моєї работи!

Я маю добру вдачу та позитивне ставлення до життя, відповідальна, чесна, порядна, пунктуальна, культурна, тактовна та безмежно терпима. Надійний помічник для мами у будь — яких справах . Смачно готую. Вмію організувати побут та продуктивний робочий день. Не маю телефонної залежності та шкідливих звичок.

Завжди підтримую цінності та пріоритети в сім’ї де працюю. Вмію швидко знайти спільну мову з дитиною будь-якого віку, тому що дуже люблю малечу і вони це відчувають.

Я не пасивний наглядач!!! В мене вистачає сили та натхнення бути активним учасником всіх рухливих ігор дитини ( Знаю дуже багато рухливих ігор, що з задоволенням втілюю).

Володію методиками раннього розвитку, навчаю малюванню, ліпленню, аплікації, читанню,математиці, письму. Є навички роботи, в співпраці з логопедом, » запуску» мовлення, виправлення дефектів мовлення. Мої дітки йдуть в садочок з усіма потрібними навичками і відчувають себе впевненно в колективі. З дітками шкільного віку є позитивний досвід продуктивного навчання до » відмінного» результату.

Завжди відправляю мамі відеозвіт з наших занять, цікавих моментів на прогулянці або наших маленьких і великих перемог, щоб мама була на зв’язку з дитиною і раділа разом з нами. Я дуже хочу, щоб дитина поруч зі мною була щаслива, розвинена і фізично і інтелектуально.Щоб цей досвід взаємодії з нянею був теплими, приємним і корисним.
В наявності весь необхідний пакет документів: диплом, рекомендації з номерами тел.батьків, санітарна книжка, COVID сертифікат, загранпаспорт.
Останнє місце роботи- довгострокова вахта 2,5 місяці на яхті з п’ятьма дітками 2 рочки; 4; 6 ; 10років та новонароджена.Плавали по островам Хорватії. Добре впоралася з цієї роботою,отримала хороші рекомендації.

22.03.2024 о 21:28
(095) XXX XX XX
Досвід роботи:більше 10 років
Зарплата:100 грн/год.
Освіта:Высшее педагогическое
Мови: Англійська
Додатково: Є рекомендації та санкнижка
На сайті:3.5 роки