Ірина Олександрівна, няня

Вітаю! Ірина 39 років, заміжня, своїх дітей немаю. Без шкідливих звичок та сімейних проблем. Освіта педагогічна (Історія та правознавство).
Пропоную свої послуги як няня. У цій сфері зайнята з 2010 року. Працювала як няня, що приходить 8(9)-18.00(19.00) у кількох сім’ях (4 сім’ї) в Київі, у Нью Йорку(1 родина)і в приватному дитячому садку у Філадельфії. Є письмові рекомендації та телефонні номери, за якими можна зв’язатися і уточнити інформацію, що Вас цікавить.
Дуже люблю свою роботу. Дітей «відчуваю». Дотримуюся правил виховання дитини в сім’ї. І у своїй роботі орієнтуюсь на індивідуальність дитини і темперамент.
У дитині ,передусім, бачу особистість, поважаю її право вибору, привчаю бути самостійною, креативною, уважною, позитивною і впевненою в собі людиною. Взаємодія з дітьми спрямована на:
•розвиток мовлення
•розвиток великої та дрібної моторики;
• Інтелектуальний розвиток: логіки, мислення, уваги, пам’яті.
• розвиток творчих здібностей • розвиток навичок самообслуговування.

Допоможу організувати та підтримувати режим дня Вашого малюка, приготувати просту їжу, підтримувати чистоту в дитячій кімнаті та іграшках, а також порядок та чистоту дитячого одягу.
Люблю дітей різного віку та статі, але більш ефективна робота з дітьми від 1,5 до 6-ти років. Добра, спокійна, охайна, відповідальна, чуйна, пунктуальна.

18.04.2023 о 06:58
(050) XXX XX XX
Досвід роботи з:
Досвід роботи:більше 10 років
Зарплата:Від 140 грн/год.
Освіта:Вища, педагогічна
Вік:40 років
Мови: Англійська
Додатково: Є рекомендації та санкнижка
На сайті:1 рік