Яна Валеріївна, няня

Добридень! Мені 34 роки. Працювала перекладачем-фрілансером до лютого 2022-го, мала певні плани на життя, але все змінилося. Своїх дітей не маю (у зв’язку с особистими обставинами не планую), значного досвіду роботи нянею чи покоївкою поки що не маю, але бажаю це опрацювати :). Гарантую чесність (не брешу, не краду, інформацію стороннім не розкриваю), відсутність жорстокості (але не твердості) щодо дітей та тварин, ненав’язливість (не балакаю зайвого, не фліртую), акуратність, пунктуальність. Шкідливих звичок немає, хронічних проблем зі здоров’ям немає (від Covid-19 щеплена), виглядаю і поводжуся скромно, на дозвіллі займаюся читанням та написанням романів.

Маю неповну вищу лінгвістичну освіту, розмовляти можу російською чи українською, можна спробувати англійською (допомогу у вивченні англійської можу запропонувати лише додаткову, оскільки освіта філологічна, а не педагогічна, також розмовної практики було мало). Маю певне уявлення про віковий психічний розвиток дітей, а також надання невідкладної допомоги. Найкраще зможу допомогти з дитиною від 4-5 років. Робота винятково на вашій території та без проживання/ночування. На жаль, роботу за межами Києва не розглядаю.
Був епізодичний досвід роботи нянею у різні роки з різними дітьми (зокрема з дитиною, що мала діагноз «аутизм»).

Крім того, пропоную деяку допомогу по господарству у поєднанні з наглядом за дитиною (у години, коли нею безпосередньо займатися не потрібно).

Розглядаю лише повну зайнятість від 45 годин на тиждень.

Прошу звернути увагу, що через ненадійність міського транспорту (в зв’язку з повітряними тривогами) я можу працювати лише там, куди спроможна дістатися пішки за помірний час: західна, південна та центральна частини Дніпровського району, деякі прилеглі до них частини Дарницького, також прилеглі до мосту Патона частини Печерського. Повідомляйте вашу приблизну адресу, я подивлюся, чи зможу туди ходити. Дякую за розуміння.

21.03.2024 о 22:22
(066) XXX XX XX
Досвід роботи з:
Досвід роботи:Ні
Зарплата:90 грн/год. або 16000 грн/міс.
Освіта:Київський національний лінгвістичний университет
Вік:35 років
Додатково: Є санкнижка
На сайті:1 рік