Надія Опанасівна, няня

Вітаю, шановні батьки!
Мене звати Надія, мені 55 років. Заміжня, без сімейних проблем, маю двох дорослих дітей (32 і 24 роки). Наразі проживаю в Києві. Маю вищу педагогічну освіту (філолог, російська, українська мови). Великий досвід роботи в школі та нянею-гувернанткою в родинах з дітьми від народження до 6 років.
Особисті якості: інтелігентна, чесна, добра, порядна, акуратна, пунктуальна, працьовита, без хронічних захворювань, без шкідливих звичок; веду активний спосіб життя (біг, плавання, велосипед), без зайвої ваги, життєрадісна, люблю природу, тварин, алергії немає.
Досвід роботи:
Працювала (2015-2020р.) в родині (м. Чернігів) з дитиною від 5 місяців до 6 років.
Працювала (2021 — 2022р.) в сім`ї з дитиною від 2 міс. до 14 місяців. (через війну родина віїхала за межі України)
Працювала (2023р.) в родині з дитиною 2 років,з діагнозом РАС.
Обов’язки няні:
Повний догляд за дитиною, масаж, фізичні вправи, приготування їжі дитині(не складної), годування дитини, укладання спати, прогулянки, розваги, супровід, прибирання дитячої кімнати, ігрової зони, кухні, прання та прасування одягу(дитини), догляд за взуттям та іграшками.
Розвиток дитини (моторика, розвиток мови, логіки, пам’яті, читання книг, заучування віршів, малювання, ліплення, аплікація). Знайома з різними методиками раннього розвитку (М. Монтессорі, Г. Домана, сім’ї Нікітіних, Ібука Масару та ін.). Працювала з дитиною за картками Г. Домана. Знаю пальчикову гімнастику для дітей, потішки, пісеньки, скоромовки, віршики. Велику увагу приділяю безпеці дитини, маю навички надання першої медичної допомоги.
У вихованні та розвитку дітей дотримуюсь сучасних методик та поглядів, дослухаюсь до побажань батьків. З родиною дотримуюсь принципів взаємоповаги та субординації. Зберігаю конфіденційність. Не нав’язую свою думку та не даю порад, якщо їх не просять.
Шукаю роботу в Україні та за кордоном. За графіком 5/2, 7/7, 10/10, 14/14 дні (в Україні), 1/1, 2/2, 3/3 місяці (за кордоном). Графік обговорюється індивідуально. Маю закордонний паспорт, можу виїхати в будь-який час. Проїзд і харчування за рахунок роботодавця.
Маю рекомендації та за потреби можу їх надати.

11.04.2024 о 13:52
(093) XXX XX XX
Досвід роботи:більше 10 років
Зарплата:От 130 грн/год.
Освіта:Высшее педагогическое (учитель-филолог)
Вік:56 років
Мови: Англійська
Додатково: Є рекомендації та санкнижка
На сайті:3.5 роки