Олена Станіславівна, няня

Доброго дня! Працюю нянею з 2017року, за освітою вчитель (стаж 23роки) маю досвід роботи із дітками різного віку. Добре володію українською, та російською мовами, вивчаю англійську.
Закінчила спеціальні курси «няня-гувернантка», займаюся самоосвітою, готую матеріали для роботи (дитячі театри до казок, роздатковий матеріал для занять)

Дуже люблю свою роботу, тому працюю на результат, всебічно розвиваю малюків.
Застосовую розвивальні матеріали за методиками великих педагогів: ігри Марії Монтессорі, кубики та квадрати сім’ї Нікітіних, дощечки Сегена, картки Глена Домана, співаю діткам пісеньки Желєзнових (для розвитку мовлення). Намагаюсь багато перекладати пісеньок та ігор на українську мову.

Щодня приношу із собою на роботу дидактичні матеріали, ігри та книжечки за різною тематикою.
Прищеплюю любов до читання, розповідаю і читаю багато казочок та оповідань про тварин і природу. Показую діткам різні види казкових театрів (пальчикові, м’які іграшкові, картонні, магнітні, на долонці). Вчу гратися в рольові ігри (щоб у майбутньому дитина вміла гратись із дітками та могла сама себе зацікавити, не чекаючи на дорослих).
Прищеплюю навички особистої гігієни, без слізок чистити зубки, вмиватися, мити ручки та привчаю до горщика, закріплюю вміння тримати ложку та самому їсти, вчу спілкуватися у соціумі з іншими дітками. Діткам зі мною цікаво, робимо аплікації з паперу, з круп, із ниток, ліпимо (солоне тісто, плейдо, пластилін), малюємо (гуашшю, пальчикові фарби, воскові олівці, фломастери), вчу тримати та вирізати ножицями, робимо різні поробки для казок, печемо печиво, робимо їжу для ляльок із тіста, іграшки для подальшої розмальовки та ще багато-багато іншого.
Застосовую методики виховання відомих психологів Людмили Петрановської та Юлії Гіпенрейтер, а також нейропсихолога Валентини Паєвської.

Застосовую сенсорні ігри з крупами, піском, водою і т.д.. , слухаємо класичну музику.
Маю рекомендації, фото та відеозвіти із своєї роботи.

23.01.2024 о 12:33
(066) XXX XX XX
Досвід роботи:більше 10 років
Зарплата:180 грн/год. або 27- 30 000 грн/міс.
Освіта:Вища педагогічна
Вік:49 років
Мови: Англійська
Додатково: Є рекомендації та санкнижка
На сайті:більше 5 років