Тетяна Петрівна, няня

Доброго дня шановні батьки!Мене звуть Тетяна Петрівна,мені 54роки. Я пропрацювала вихователем з дітками в дитячому садку більше 30 років, зараз на педагогічній пенсії. + Досвід роботи нянею в сім’ях 8 років.До цього часу працювала в сім’ях з дітьми з 2місяців і 2 років. 2 роки працювала в VIP cім’ї у литовців. Потім вони повернулись в Литву. Потім три роки пропрацювала в сім’ї з хлопчиком з 2 місяців і паралельно 1 рік з дівчинкою того ж віку. Коли вони виїхали, працювала з хлопчиком 1, 5 роки. Зараз він ходить до садочка.Маю досвід роботи з дітьми від новонароджених до старших дошкільників. Маю вищу психолого-педагогічну освіту.

Заміжня,маю своїх трьох дітей, маленьку внучку 7 років і 2внуків 3 роки і 4 роки і багато племінників. Дуже люблю працювати з маленькими дітьми. Знаю и вмію працювати з грудними дітьми, поміняти памперси, помити дитину, заспокоїти, привчити до горщика,самостійно їсти.

Я спокійна, добра, чесна, турботлива, весела, без шкідливих звичок, але не худа.Знаю методики розвитку дітей дошкільного віку. Люблю багато гуляти, ходити, можу з дитиною побігати, пострибати , пограти, позайматися, погуляти з коляскою в парку.
З задоволенням допоможу вам з вашим малюком в будні дні так,як старші діти і внуки живуть окремо.Вихідні присвячую сім’ї і внукам. Дуже хочеться бути мамі помічником,а малюку другом.

Зараз я шукаю роботу. Бажано в Солом’янському районі, але розгляну і інші райони, якщо буде зручно добиратися. Шукаю часткову роботу на декілька годин в день або декілька днів в неділю по будням . Але можлива і повна зайнятість, якщо підійде графік роботи.

Є рекомендації. Можу надати телефони батьків де я працювала. Розмовляю українською мовою. Живу на Солом’янці, недалеко від Солом’янської площі і базару,а також Севастопольської площі. Якщо у Вас є питання ,чи Ви бажаєте щось дізнатися, дзвоніть, бажано після 19.00. іноді можу не почути дзвінок, якщо з внуками або на дачі. Якщо Вам не важко, то передзвоніть мені пізніше.

Або пишіть на viber. Іноді буває поганий зв’язок і можу бути поза зоною. Але завжди буду рада поспілкуватися. Вибачте за можливі незручності.
На рахунок оплати дзвоніть, питайте, пропонуйте

27.02.2024 о 10:51
(068) XXX XX XX
Досвід роботи з:
Досвід роботи:більше 10 років
Зарплата:120-150 грн/год.
Освіта:Вища психолого-педагогічна освіта, спеціаліст 1 категорії дошкільного закладу
Вік:54 роки
Мови: Англійська
Додатково: Є рекомендації
На сайті:1.5 роки