Анна Русланівна, няня

Мені 28 років. Опікуюсь дітками понад 4 роки. Я відповідальна, чесна, дбайлива няня. Дуже щиро дбаю за малюками і намагаюсь виявити їх потреби, а також розвиток в емоційному плані. Допомагаю прожити емоцію тут і зараз. Працювала здебільшого у сім’ях з одним або декількома діточками різного віку, також працювала з близнюками немовлятами. Розвиваю діток емоційно, фізично, займаюсь дрібною моторикою, читаю казочки, малюємо, співаємо, танцюємо. Проводимо час на вулиці, за потреби співаю колискові. Дотримуюсь розпорядка денного. Працюю в задоволення зі своїми подопічними, стараюсь акцентувати уваги, на те що їм більше подобається, посприяти їх проявленні у творчості і знайдення свого потенціалу.
Маю досвід роботи у садочку Колосок від жовтня 2021- лютий 2022 включно. Працювала помічником вихователя в етно-садочку.
В мої обов’язки входило допомога вихователю
гігієна діток, заміна пелюх
заміна брудного одягу, допомога з перевдяганням на вулицю та з.
прибрати робочий простір.
зацікавити малюків у різних іграх.
вкладання на сон,
читання казок.
проводити активно час з діточками.
Також працювала у польській сім’ї з 3 дітками, старшій 3 роки, молодшим 1.5 зараз. Дуже активні, життєрадосні, з цікавістю пізнають світ, а я в цьому їм допомагала. Використовувала ненасильницькі методи виховання. За потреби вирішували конфліктні ситуації. Дотримувались режиму дня, за бажанням дитини годувала, стільки скільки їй було потрібно, не змушуючи.
За більш детальною інформацією звоніть за номером.
Є рекомендації від сімей польських та українських.
Зараз шукаю роботу вахтовим методом у Варшаві.
Для більш детальної інформації напишіть мені ❤️
Вайбер

02.04.2024 о 21:11
(093) XXX XX XX
Досвід роботи з:
Досвід роботи:4 роки
Зарплата:200 грн/год.
Освіта:Вчитель початковоєих класів та дошкільнят
Вік:28 років
Мови: Англійська
Додатково: Є рекомендації
На сайті:7 місяців